Despre Hotel

Premier Boutique Hotel se adreseaza atât celor care doresc sa se relaxeze departe de zgomotul orasului, dar totusi in mijlocul sau, cât si turistilor corporate, care beneficiaza de o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri, dotata la cele mai inalte standarde.

Edificiul, incarcat de istoria si sarmul de altadata al Tirgusorului de pe Mures, construit in jurul anului 1900, a fost reconditionat si transformat in primul boutique hotel din oras – Hotel Premier. Pentru Premier, boutique se traduce prin atmosfera intima, un design si un stil aparte si atentia personalizata acordata fiecarui oaspete care ne trece pragul.

Design-ul este conceput integral de catre insusi proprietarul hotelului, care, din pasiune pentru frumos, a ales sa fie mai mult decat un simplu proprietar de hoteluri. Asadar,  munca sa se reflecta in atentia pentru fiecare detaliu. Sorin Terbea, unul dintre primii antreprenori de pe piata hoteliera mureseana, este un mare pasionat de design interior. Numeroasele sale calatorii in diverse colturi ale lumii si-au pus amprenta asupra dorintei de a construi locuri cu adevarat unice si pline de caracter.

Hootele President